De kracht van mens en machine

Kwaliteit

De beste kwaliteit voor elke klant. Dat is het motto van ons gedreven productieteam van AVT Metaal. Sta er dus niet van te kijken als uw machine sneller werkt dan u had verwacht. Misschien hebben de collega’s een avondje voor u doorgewerkt op onze hoogwaardige machines. Of kwamen ze samen tot een creatieve oplossing voor uw probleem.

Check, check en nog eens check

Zeker weten dat het werkt: in eigen huis kunnen we uw manifold of cilinder assembleren en helemaal doortesten.

Ruimte voor ontwikkeling

Techniek is de passie van ons team. Een stapje voor blijven op anderen, dat is steeds hun uitdaging. BIj AVT Metaal krijgen ze daarom alle ruimte om zich te ontwikkelen. Met opleidingen, cursussen, interne kennisuitwisseling en het bezoeken van beurzen om zich te laten informeren over de laatste ontwikkelingen.

De beste machines, de nieuwste technologieën

Echte vakmensen willen werken met de beste materialen. Het productieteam krijgt daarom de vrijheid te investeren in datgene wat ze nodig heeft. Zo garanderen we u snelheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en aantrekkelijke tarieven.

Familiebedrijf

AVT is een echt familiebedrijf. Mogen we zeggen dat u dit merkt? Met een betrokken ondernemer als directeur voelt iedereen zich in ons bedrijf met elkaar verbonden. We staan voor elkaar klaar, zodat we u samen de beste service kunnen bieden.

Veilig & schoon

U ziet het als u ons bedrijf binnenstapt: hier wordt serieus gewerkt. Alles op zijn plaats, alle veiligheidsvoorschriften in acht: efficiënt en effectief!

Hoe kwaliteit van AVT eruit ziet?

Kom gerust langs. U bent van harte welkom!

Wij staan voor u klaar.

Welkom