Topmateriaal voor topkwaliteit

Machinepark

Vakmensen werken met topmateriaal. Alleen daarmee kunnen wij u de kwaliteit en snelheid bieden die u als klant van AVT Metaal verdient. Een klein overzicht:

OKUMA MA-8000H

Deze machines is ontworpen met een robuuste constructie en geavanceerde technologieën die uitstekende stabiliteit en precisie garanderen tijdens het bewerkingsproces. Perfect voor de zwaardere en grote manifolds. Met een gereedschapsmagazijn van 400 gereedschappen en een palletpool van 6 pallets kunnen we nog sneller en flexibeler produceren.

FANUC

Al onze machines werken met FANUC-besturing en zijn direct met internet gekoppeld.

Programmering

We programmeren buiten de machines met een CAD/CAM syteem.

Freesmachine

Wij hebben een Doosan freesmachine met palletwisselaar. Specificaties: 2 pallets van 630 mm, product tot 1 meter in diameter, 900 mm hoog en een gewicht tot 2000 kg per pallet.

Eromobil 230S

Afgebroken gereedschap verwijderen we snel en efficiënt met de EROMOBIL 230S, zonder dat we daarmee de schroefdraad van het te bewerken product beschadigen. Het apparaat is geschikt voor M2 tot ongeveer M20.

Draaibanken

We hebben 2 Hyundai Kia draaibanken, met een doorlaat van 70 mm. We kunnen daarmee producten aan tot rond 250 mm en 1200 mm lang.Verder is er een C-as aanwezig met radiaal en axiaal aangedreven gereedschap. Ook hebben we een bril voor lange producten.

Nulpunt spansysteem

Om snel van product te kunnen wisselen gebruiken we een nulpunt spansysteem met diverse zuilen. Hierdoor kunnen we meerdere kleine producten tegelijk maken en dat vermindert het aantal gereedschapwissels. Een snellere productietijd dus!

En meer

AVT Metaal heeft verder ook een lasmanipulator voor het lassen van cilinders en uitgebreide testapparatuur. Maar we verklappen niet alle geheimen van de smid.