Geavanceerde machine

Okuma MA-8000H

AVT Metaal is trots om onze geavanceerde machine te presenteren die ons bewerkingsproces naar een hoger niveau zal tillen! De Okuma MA-8000H is ontworpen met een robuuste constructie en geavanceerde technologieën die uitstekende stabiliteit en precisie garanderen tijdens het bewerkingsproces. Dit maakt het mogelijk om grotere manifolds met hoge precisie te produceren.

De beste machines, de nieuwste technologieën

De machine heeft een ruime werkruimte en een groot draaibereik, waardoor het mogelijk is om complexe vormen en structuren te bewerken. Dit is vooral handig voor het maken van manifolds met verschillende vormen en hoeken.

Bovendien is de MA-8000H uitgerust met geavanceerde controle technologieën, zoals de OSP-P300A-besturing, die nauwkeurige en consistente resultaten garandeert. Dit stelt ons in staat om uw producten met de hoogste precisie te produceren en te voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Kortom

Met onze nieuwe Okuma MA-8000H machine kunnen we grotere manifolds met hoge precisie produceren, waardoor uw producten van de hoogste kwaliteit zijn.

Hoe kwaliteit van AVT eruit ziet?

Kom gerust langs. U bent van harte welkom!

Wij staan voor u klaar

Contactformulier AVT Metaal

Een moment geduld aub.